Austria Incoming a lansat pachetele turistice pentru sezonul de iarna

Austria Incoming a lansat pachetele turistice pentru sezonul de iarna si propune turistilor romani sejururi scurte si pe termen mediu, de la 2 la 8 zile, cu optiuni de cazare variate, de la hoteluri de 3, 4 si 5 stele, la iglu-uri, pensiuni, sau apartamente in regim hotelier.

Ofertele vizeaza sase regiuni montane din Austria, Bodensee Voralberg, Bregenzerwald, Millstatter See, Mostviertel, Wiener Alpen si Zell am See Kaprun.

Tarifele pentru sezonul 2011-2012 au ramas in general aceleasi, inregistrandu-se o crestere de 2-3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat Hans Wallner, Managing Director al Austria Incoming.

Preturile pachetelor incep de la 115 EUR/ persoana pentru trei nopti de cazare in regim bed&breakfast in regiunea Wiener Alpen, langa Viena. In regiunea Millstatter See, preturile ajung la 205 EUR/ persoana pentru cinci nopti in regim de demi-pensiune intr-un hotel de 3 stele. Aceasta oferta include ski pass, reduceri in regiune si gratuitate la ski pentru copiii sub 14 ani.

Numarul turistilor romani care isi vor petrece vacanta in regiunile promovate de Austria Incoming va creste in sezonul de iarna 2011-2012 cu 5-10%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, estimeaza Wallner.

Pentru anul viitor, Austria Incoming are un buget de promovare turistica in Romania de 250.000 EUR. In acest an compania a cheltuit 230.000 EUR.

Source: Amos News