Au fost puse in vanzare caietele de sarcini pentru inchirierea celor 25 de sectoare de plaja

Incepand cu data de 1 februarie, Directia Apelor Dobrogea Litoral, DADL, va pune in vanzare caietele de sarcini pentru licitatia publica privind inchirierea plajelor de pe litoral la pretul de 50,99 RON iar ultima data de depunere a ofertelor este 20 februarie.

Pe data de 21 februarie 2007 se vor deschide ofertele pentru sectoarele de plaja Navodari, Mamaia, Cordon Eforie Nord, Eforie Sud si Eforie Sud, pe data de 22 februarie se vor deschide ofertele pentru sectoarele de plaja Olimp, Neptun, Jupiter si Cap Aurora iar pe data de 23 februarie se vor deschide ofertele pentru sectoarele de plaja Venus, Cordon Venus si Saturn.

In 2006 statul a incasat aproximativ 7 milioane RON din inchirierea plajelor, de peste trei ori mai mult decat in 2005, dar numarul de contracte incheiate, 19, a fost de 10 ori mai mic decat in 2005, a precizat DADL.

Planurile urbanistice ale DADL reglementeaza numarul barurilor, toaletelor, dusurilor si chiar al sezlongurilor care se pot amplasa pe fiecare portiune de plaja, in conformitate cu ordonata 19/2006, care reglementeaza activitatile de pe plaje.
Source: Adevarul