Au fost lansate doua proiecte de dezvoltare a statiunii Mamaia

Pe data de 3 octombrie, Primaria Municipiului Constanta a lansat proiectele „Imbunatatirea accesului in statiunea Mamaia prin construirea unor pasarele pietonale”, si „Promenada Turistica Mamaia”. Proiectele sunt derulate prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 1: Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere, Domeniul de interventie 1.1. Planuri integrate de dezvoltare urbana.
Proiectul „Imbunatatirea accesului in statiunea Mamaia prin construirea unor pasarele pietonale” vizeaza dezvoltarea si modernizarea infrastructurii fizice, turistice si a serviciilor publice, prin construirea a 3 pasarele pietonale in statiunea Mamaia. Proiectul are o durata de implementare de 18 luni.
Proiectul „Promenada Turistica Mamaia”, cu o durata de implementare de 29 luni, are drept scop dezvoltarea si modernizarea infrastructurii fizice, turistice si a serviciilor publice, in Satul de Vacanta (zona cuprinsa intre Bd. A. Lapusneanu si Bd. Mamaia) si statiunea Mamaia (zona cuprinsa intre Piateta Perla/Hotel Malibu si complex hotelier Bicaz).

Source: Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral–Delta Dunarii