Anca Nedea pariaza pe diaspora pentru cresterea turismului de incoming in tara noastra

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, ANT, Anca Nedea pariaza pe diaspora pentru cresterea turismului de incoming in Romania. 
Nedea a mai precizat ca vor continua actiunile de promovare a Romaniei, doar ca astazi turistul fuge dupa autenticitate, care trebuie vanduta foarte bine. 
Presedintele ANT a mai declarat ca la nivel mondial, industria travel este cea care da nota deschiderii pentru fiecare din guvernele si din ministerele participante. Fiecare din aceste tari, pe langa resursele naturale, munti, ape, zone costiere sau partea de situri arheologice si culturale, vinde partea de autenticitate, dar, atentie, din punct de vedere al experientei, pentru ca ceea ce vinde turismul este de fapt experienta. Si atunci fiecare tara pune accent nu numai pe traditii, dar si pe ce inseamna local in gastronomie. Gastronomia, in cadrul industriei de travel, a ajuns punctul de plecare numarul unu la nivel mondial, iar trendul pe gastronomie uneste pe harta destinatiile de impact in travel, a precizat Nedea.

Source: Wall-Street