Paravion.ro: rezrvarile turistice pentru Paris au scazut aproape de zero

Conform Paravion.ro, in urma atentatelor din Franta, rezervarile turistice din Romania pentru Paris au scazut aproape de zero in ultimele zile, desi turoperatorii francezi au redus preturile vacantelor in medie cu 25%.
„Majoritatea celor care si-au rezervat in aceste zile zboruri sau hoteluri in capitala Frantei pleaca in interes de afaceri. De asemenea, imediat dupa atentatele din 13 noiembrie, s-au inregistrat anulari de zboruri catre Paris sau rerutari pe alte destinatii, atat cu plecari in noiembrie, cat si in decembrie”, potrivit comunicatului Paravion.ro.
Pentru a incuraja turistii sa revina in capitala Frantei, hotelierii au redus tarifele cu 50% in aceasta perioada, iar companiile aeriene accepta modificari de perioada sau de nume, indiferent cat de restrictive erau conditiile de emitere a biletului de avion.
„Paravion.ro considera ca putem ajuta Parisul cel mai bine in acest moment prin promovarea acestuia ca destinatie de vacanta. Francezii au nevoie sa se reintoarca la o viata normala, iar o viata normala inseamna un oras plin de turisti. Prin urmare, vom continua sa promovam Parisul ca destinatie de Sarbatori”, a declarat Remus Visan, managing director al Paravion.ro.

Source: Economica