Ana Hotels asteapta aprobarea PUZ-ului pentru extinderea hotelului Athenee Palace Hilton

Compania Ana Hotels, se afla in faza obtinerii aprobarii planului urbanistic zonal, PUZ, pentru un proiect de extindere a hotelului Athenee Palace Hilton, principala componenta a proiectului fiind construirea unui corp nou al hotelului, cu 2 subsoluri, parter, 5 etaje si inaltime maxima de 22 m, in spatele cladirii istorice existente a acestuia.
Proiectul mai include reabilitarea, reconfigurarea si suprainaltarea unui corp de birouri existent in cadrul locatiei, care are in prezent un singur etaj.
In urma cu 2 ani, Ana Hotels anunta ca va demara mai multe investitii la hotelul Athenee Palace Hilton, iar valoarea investitiei este estimate la circa 20 mil. EUR.
In vara acestui an, Ana Hotels a finalizat o investitie de 1,2 mil. EUR intr-o baza exterioara de tratament cu sare si namol de Techirghiol situata in cadrul complexului Ana Hotels Europa din Eforie Nord. Investitia a fost realizata cu banii obtinuti din vanzarea hotelului Astoria din Eforie Nord, tranzactie de la finalul anului trecut.

Source: Profit