Ana Holding estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 140 milioane EUR

Compania Ana Holding, detinuta de omul de afaceri George Copos, estimeaza ca in acest an va inregistra o cifra de afaceri de 140 milioane EUR, cu 15% mai mult decat in 2006 si un profit de 12 milioane EUR, in crestere cu 1 milion EUR fata de anul trecut.

George Copos a declarat ca cea mai mare pondere o detine firma Ana Imep Pitesti, care activeaza in industria producatoare de motoare electrice si spera ca, pana in 2008, cifra de afaceri a firmei sa ajunga la 100 milioane EUR.

Grupul Ana Holding cuprinde si compania Ana Hotels care estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri cu cel putin 5-7%, pana la aproximativ 38 milioane EUR. In 2006 compania a inregistrat vanzari totale de 35,5 milioane EUR si un profit operational de 15 milioane EUR, peste jumatate din acest rezultat fiind asigurat de hotelul Hilton.

Din grupul Ana Holding mai fac parte firmele Ana Electronic, Ana Pan, Ana Teleferic si Ana International.

George Copos a declarat ca in acest an va continua investitiile imobiliare in Bucuresti, atat pe partea de birouri, cat si pe segmentul rezidential. La sfarsitul lunii martie va fi finalizata prima investitie, de aproximativ 6 milioane EUR, care consta intr-un imobil de birouri de 6.000 mp. De asemenea, in acest an vor fi demarate lucrarile la cea de-a doua investitie, un turn de birouri, cu o suprafata construita de 35.000 mp, care va necesita o investitie de 40-50 milioane EUR. Termenul de finalizare a acestui proiect este 2010, a precizat George Copos.
Source: Ziarul Financiar