Afacerile Danube Cruises sunt in crestere

Compania romano-austriaca Danube Cruises a inregistrat in primele trei trimestre ale acestui an o cifra de afaceri de 3,66 milioane RON, cu 23% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul cresterii cererilor pentru croaziere si al devansarii perioadei de incepere a sezonului, din luna martie.

Danube Cruises organizeaza croaziere de la Amsterdam la Constanta si retur, de asigurarea fluxului turistic ocupandu-se compania-partener Luftner Cruises din Austria. In acest an Danube Cruises a oferit servicii catre 7.000 de turisti, provenind din Europa occidentala si din SUA. Pretul unei calatorii de 6-12 zile variaza intre 800 si 9.000 EUR in functie de serviciile incluse, transport aerian, cazare la hotel, excursii etc.

In prezent, Danube Cruises opereaza doua nave cu capacitate de 150 de pasageri, fiecare avand 40 de angajati din Romania, Ungaria, Portugalia, Germania, Austria, Franta, Olanda, Bulgaria si Filipine.

Datorita cresterii afacerilor in acest an, directorul general al companiei, Radu Comanici, are in vedere pentru anul viitor achizitia unei noi nave.
Source: Ziarul Financiar