Aeroportul International Sibiu va face licitatii pentru inroducerea de noi rute spre Spania, Italia si Germania

In urmatoarele luni, conducerea Aeroportului International Sibiu va lansa licitatii pentru noi rute spre Spania, Italia si Germania, se anunta intr-un comunicat al Consiliului Judetean Sibiu.
„De asemenea, in urma finalizarii studiului de oportunitate privind dezvoltarea unor operatiuni cargo si logistice, Aeroportul Sibiu va trece la implementarea proiectului. Deja au fost demarate operatiuni cargo in cooperare cu o companie specializata pe servicii logistice globale de mare viteza pe reteaua de trafic aerian-feroviar-rutier, traficul pe Aeroportul Sibiu fiind de 20-30 de expedieri/primiri pe luna”, se arata in comunicat.
Totodata, Aeroportul intentioneaza sa achizitioneze in urmatoarea perioada un echipament de degivrare, pentru inlaturarea ghetii.
In 2015, Aeroportul din Sibiu a inregistrat un numar de 276.533 de pasageri imbarcati-debarcati, in crestere cu 28% fata de anul 2014, iar traficul total cu pasageri aflati in tranzit a fost de 307.053. Numarul de miscari de aeronave a fost de 5.468, in crestere cu 12 % fata de anul precedent.

Source: Economica