ANT si ANAT au vizitat Federatia Rusa in speranta ca vor atrage un numar cat mai mare de turisti rusi in Romania

Romania este pregatita sa ofere pachete complete, concepute special pe nevoile, cultura si obiceiurile turistilor rusi, a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Anca Pavel-Nedea, la intalnirea oficiala cu reprezentanti ai industriei de turism din Federatia Rusa.
In perioada 27 -29 ianuarie, ANT si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, ANAT, a organizat o delegatie oficiala la Moscova, discutiile cu partenerii rusi purtandu-se la Ambasada Romaniei de la Moscova, cu sprijinul misiunii diplomatice din aceasta tara.
In cea de-a doua zi a vizitei de lucru Anca Pavel-Nedea, insotita de reprezentanti ai turoperatorilor specializati in incoming si companii hoteliere din statiuni balneare romanesti, a participat la un workshop de prezentare a Romaniei turistice.
Intalnirea a avut ca scop promovarea pachetelor special concepute pentru piata rusa, precum si crearea unui cadru propice pentru atragerea turistilor rusi in destinatii din Romania. La actiune au participat peste 100 de agentii de turism din Federatia Rusa, precum si reprezentanti din mass-media locala.
Printre destinatiile cautate de turistii rusi se numara litoralul Marii Negre, Delta Dunarii, Bucovina si Maramuresul, destinatii recunoscute pentru autenticitatea traditiilor si obiceiurilor locale.

Source: Agerpres