ANAT, OPTBR si ANTREC au semnat doua protocoale pentru promovarea destinatiilor turistice

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, ANAT, Organizatia Patronala din Turismul Balnear din Romania, OPTBR si Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural, ANTREC, au semnat doua protocoale de colaborare privind promovarea destinatiilor turistice romanesti.

Scopul declarat al protocoalelor incheiate este intarirea parteneriatelor intre agentiile de turism si prestatorii de servicii din zona balneara si turismul rural.

Protocoalele prevad promovarea in comun a ofertelor din domeniul turistic privat si se doresc a fi un instrument util de sustinere reciproca a initiativelor si evenimentelor organizate de fiecare asociatie in parte.

Cele doua protocoale au fost semnate de Nicu Radulescu, presedintele OPTBR, Corina Martin, presedintele ANAT si Maria Tatar, presedintele ANTREC.

Nicu Radulescu, a declarat ca unica solutie de dezvoltare a turismului romanesc o reprezinta incheierea unor astfel de parteneriate care sa conduca la strangerea randurilor in vederea promovarii actiunilor menite a atenua efectele crizei prin care trece Romania.

Source: Bloom Biz