ABADL organizeaza licitatia pentru inchirierea sectoarelor de plaja

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral, ABADL, va organiza la mijlocul lunii martie licitatia publica pentru inchirierea sectoarelor de plaja.

Ofertele pentru licitatie se depun la secretariatul institutiei pana pe data de 15 martie, ora 16:00, iar deschiderea acestora va avea loc la sediul ABADL, in perioada 16 – 20 martie, zilnic, de la ora 10:00.

Sunt asteptati sa participe la licitatie agentii economici care detin unitati hoteliere in statiunile de pe litoral si care pot oferi turistilor un pachet turistic cat mai complex, a declarat responsabilul de comunicare al ABADL, Catalin Anton.

Caietul de sarcini se poate procura de la sediul Administratiei – Biroul Mecanism Economic si Sinteze Economice, contra sumei de 200 RON, iar lista sectoarelor si a subsectoarelor de plaja scoase la licitatie putand fi consultata pe site-ul ABADL Constanta.

Majoritatea caietelor de sarcini au fost achizitionate pentru sectoare din statiunile Mamaia, Vama Veche sau Eforie Nord.

Agentii economici care vor castiga sectoare de plaja vor avea posibilitatea sa le administreze pe 1 an sau pe 2 ani, in functie de zona pentru care au optat.

Tarifele de incepere a licitatiei variaza in functie de zona si categoria de plaja si se situeaza intre 1,04 RON/mp si 10,38 RON/mp, fara TVA.

Durata de valabilitate a ofertelor este de 60 de zile de la data deschiderii acestora.

Source: Bloom Biz