A inceput constructia Hotelului de Gheata de la Balea Lac

La Balea Lac a inceput constructia celui de-al 11-lea Hotel de Gheata. In acest an hotelul va avea 14 camere care vor purta numele unor state europene.
Hotelul, singurul obiectiv de acest gen din partea de sud-est a Europei, va fi deschis pentru vizitare in Ajunul Craciunului.

Source: Daily Business

A inceput constructia hotelului de gheata de la Balea Lac

La inceputul acestei saptamani, la Balea Lac au inceput lucrarile la un nou hotel de gheata, singurul obiectiv de acest fel din Europa de Sud Est.

Ice Hotel va fi construit in aceeasi locatie ca si obiectivele din anii anteriori, dar va ocupa un teren mai mare. Forma obiectivului va fi asemanatoare cu cea de anul trecut, insa numarul camerelor va fi marit la 14. In interiorul hotelului vor fi amenajate un bar si un restaurant.

Tema proiectului din acest sezon este „Ice Hotel – Light and Stones”, fiecare camera urmand a purta numele unei pietre pretioase sau semipretioase.

Source: Daily Business

A inceput constructia hotelului de gheata de la Balea Lac

La peste 2.000 m altitudine, la Balea Lac au fost demarate lucrarile de constructie la hotelul de gheata, care va avea 10 camere individuale, o expozitie si un restaurant de gheata.

De asemenea si in acest an din complex vor mai face parte si Biserica de Gheata si Winter Parcul.

O noapte de cazare la Ice Hotel costa 200 RON, insa pentru revelion toate cele 16 locuri au fost deja rezervate din luna septembrie.

Source: 9AM