Prioritatile Transilvania Investments pentru companiile hoteliere

Societatea de investitii Transilvania Investments are ca prioritate o analiza a companiilor hoteliere, pentru a stabili directia pentru cele 33 de hoteluri si restaurante, 28 de pe litoral si 5 de la Baile Felix.

Investitiile din sectorul turistic au o pondere de 35% din portofoliul societatii, fiind nevoie de o redefinire in totalitate a strategiei.

Plasamente active ale Transilvania Investments  se gasesc atat in turismul de business, cat si in cel  leisure sau balnear.

In urma analizelor efectuate, deciziile ar urma sa vizeze modul de investitii: sub un brand propriu, sub un alt brand, sau investitii directe in unele hoteluri.

Modul de functionare ar urma sa fie stabilit pana la sfarsitul anului 2022.

Profitul net al  companiei care administreza un complex turistic din Baile Felix a fost de 11.2 mil. LEI, la sfarsitul anului trecut,

Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra, companie care administreaza 11 hoteluri de pe litoral si mai multe restaurante, a avut un profit net de 3.43 mil. LEI, la sfarsitul anului 2021.

Pentru filialele din sectorul turismului, Transilvania Investments va schimba modelele de administrare si de business, ca strategie pentru anii 2020-2024.

Dupa analiza activelor hoteliere detinute, se va trece la implementarea directiilor strategice ce vor fi definite, acestea fiind abordari pe termen mediu si lung.

Se vor urmari indicatori cheie de performanta ce vor fi atinsi si care vor duce la o prioritizare a investitiilor.