50 de influenceri mondiali de top vin la Bucuresti sa promoveze Romania

In perioada 2 – 5 noiembrie 2018, are loc un nou eveniment de promovare a Bucurestiului si a Romaniei, cu 50 de invitati de top, creatori de succes de continut ce vin de pe 5 continente pentru a sustine destinatiile turistice romanesti.
#ExperienceBucharest si #ExperienceRomania, cele mai mari proiecte de promovare independenta a Romaniei, aflate deja la cea de-a patra editie, au adunat peste 300 de invitati internationali, blogeri, jurnalisti, Instagrameri, vlogeri si specialisti pe Twitter ce au creat campaniilor continut de calitate, au promovat Bucurestiul si diverse regiuni ale Romaniei si au obtinut expunere pentru Romania in valoare de zeci de milioane de euro.
 
"In 2018, desi s-a inregistrat o crestere a numarului de turisti straini in termeni procentuali, promovarea Romaniei ca destinatie turistica este una deficitara. Nu avem un site national oficial de promovare actualizat, ba chiar a si disparut de pe internet o vreme. Nu are un cont oficial de Instagram sau de Youtube sau o aplicatie functionala de promovare. A inchis toate reprezentantele internationale de promovare turistica a Romaniei. Din 2012 nu exista nici macar un clip de promovare turistica, iar site-ul Ministerului Turismului este doar in limba romana. Pe scurt, oficial nu existam ca imagine internationala, iar numarul turistilor straini din Romania inregistreaza printre cele mai mici valori din toata Europa", a declarant fondatorul proiectului Tudor Maxim.
Toti invitatii se vor bucura de tururi si experiente alternative precum: ”Povestea Bucurestiului”, in care participantii vor descoperi mai bine de 500 de ani de istorie, ”Patrimoniul Cultural rrom” care abordeaza tema sensibila a discriminarii rrome, ”Viata Reala a Uriasilor de Pantelimon” unde participantii vor desoperi o alta latura a vietii din Bucuresti, ”Turul alternativ” ce deschide apetitul pentru arta urbana, "Turul comunist” ce prezinta peste 40 de ani de istorie care au format Statul Roman contemporan dar si multe altele. Arcul de Triumf va fi special deschis pentru acest eveniment.
Pe 5 noiembrie, in ultima zi a proiectului, va fi organizata cea mai importanta Conferinta internationala din Romania, dedicata turismului si social media, la Hotel Radisson Blu Bucuresti.
Evenimentul va reuni profesionisti din domeniul turismului, influenceri internationali si romani din domeniul turismului, jurnalisti, reprezentanti ai autoritatilor locale din Bucuresti, Oradea, precum si reprezentati ai Autoritatilor de Promovare Turistica din Thailanda, Grecia, Dubai si Austria.
Printre acestia se numara:
Tudor Maxim, Fondatorul #ExperienceBucharest si #ExperienceRomania 
Gabriela Firea, Primarul Municipiului Bucuresti 
Calin Ile, Presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania (FIHR) 
Mihai Jurca, Presedintele Asociatiei pentru Promovarea Turismului in Oradea
Cezar Dumitru, Autor al blogului romanesc de succes, ImperatorTravel.ro 
Stephen Chrisanthus, Manager al destinatiei turistice Florida, USA
Alex Filip, fondator Bucharest City App
Flavia Voinea, Director Bucuresti FM
Proiectul este sustinut de Primaria municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic si de TAROM – Compania Nationala de Transporturi Aeriene a Romaniei.
Pentru mai multe detalii accesati: www.experience-bucharest.com/conference

Source: Profit

EnglishRomanian