25 de agentii Eurolines vor fi rebranduite TUI Travel Center in urmatoarele luni

Proprietarul grupului Eurolines, Dragos Anastasiu, a incheiat, in luna iunie a acestui an, un parteneriat cu operatorul din turism TUI Travel, in urma caruia in toate agentiile de turism se vor vinde pachete de vacanta TUI. Totodata, agentiile de turism Eurolines vor prelua si numele TUI.

Anastasiu a declarat ca anul viitor intentioneaza sa trimita 5.000 de romani in strainatate in urma acestui parteneriat, si, totodata, estimeaza ca si numarul strainilor care va veni in Romania prin intermediul agentiilor detinute va creste, de la 1.000 pana la 3.000-4.000.

TUI Travel Center va avea, prin Eurolines, 52 de agentii de turism in Romania, dintre care 25 de agentii vor fi rebranduite in TUI, in urmatoarele luni, tinta pentru urmatorii 3 ani fiind de 100 de agentii rebranduite in TUI, a declarat Dragos Anastasiu.

Agentiile TUI Travel Center prin Eurolines vor oferi pachete de vacanta, biletele de avion, bilete de tren, cazare, inchiriere autocare.

Pentru acest an, Grupul Eurolines estimeaza o cifra de afaceri de 28-29 mil. EUR, contributia agentiilor de turism fiind de 25%.

TUI Travel PLC, compania inregistrata in Marea Britanie, este controlata de grupul german TUI, lider mondial in domeniul turismului.

Source: Bloom Biz