Zgarie-norii Bucurestiului. Ce turnuri vor sa construiasca dezvoltatorii in Capitala

Unele investitii anuntate inainte de criza vor fi reluate, pe masura ce primesc avizul autoritatilor. Este cazul proiectului Casa Radio. In schimb, alte investitii incep sa prinda contur.
Chiar daca viitoarele cladiri nu se pot compara ca inaltime cu zgarie-norii din New York sau Hong Kong, ECONOMICA.NET iti prezinta ce proiecte au in plan dezvoltatorii si oamenii de afaceri pentru Capitala.
Cladirea Sky Tower, dezvoltata de Raiffeisen Evolution, va fi cea mai inalta cladire din Romania cu 37 de etaje si o inaltime de 137 m, atunci cand va fi finalizata. Lucrarile de constructie au avansat pana la etajul 36, iar munca in ritm “chinezesc” pare sa fi trezit apetitul dezvoltatorilor pentru noi cladiri de birouri in zona.
In plus, cei de la Raiffeisen Evolution vor construi si un mall chiar langa Sky Tower, ceea ce va aduce un plus valoare zonei.
Turnuri de 15 si 16 etaje langa Sky Tower
Si ca dovada ca Sky Tower incepe sa miste lucrurile in jurul lui, compania Baneasa Investment SA, controlata de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, a initiat la inceputul acestui an elaborarea un PUZ pentru constructia unui parc tehnologic.
Cititi articolul integral pe Economica.net

Source: Flux Imobiliar

EN RO