Update: Fiica lui George Becali a vândut cu profit fostul hotel Inter din Venus

Theodora Becali Mincu, fiica cea mare a omului de afaceri George Becali, împreună cu soțul ei Mihai Theodor Mincu, au vândut fostul hotel de 5 stele Inter din stațiunea Venus familiei Zamfir, proprietara Energoutil Contact din București, într-o tranzacție de 8 mil. EUR, ce îi aduce familiei Becali un profit de 1,2 mil. EUR.

Theodora și Mihai Mincu au primit hotelul de 5 stele de la George Becali, care l-a cumpărat în 2021 de la Interagro, grupul omului de afaceri Ioan Niculae, în cadrul unei licitații, pentru un preț de 6,8 mil. EUR. Ioan Niculae modernizase fostul hotel Carmen cu circa 10 mil. EUR și l-a redeschis în 2013. O nouă redeschidere a avut loc anul trecut sub denumirea Becali Hotel.

Hotelul, construit în 1971, are 5 etaje, 92 de camere, o suprafață construită de 2.670 mp și un teren de 4.584 mp, cu acces direct la plajă, două restaurante și piscină exterioară. Interesant este că noii proprietari vor reveni la denumirea de dinainte de 2012 a hotelului. Becali Hotel va purta numele de complex hotel-restaurant Carmen Internațional.

Familia Bogdan Ionuț și Ovidiu Victor Zamfir a început în 2018 să dezvolte Carmen Hotel Grup, o afacere adiacentă celei de montaj și reparații industriale realizate prin Energoutil Contact din București.