Un sarut si…zbori (din nou!) cu SkyEurope Airlines!

“LOVE IS IN THE AIR” – SKYEUROPE DUCE (SI) DRAGOSTEA LA 10.000 DE METRI ALTITUDINE

SKYEUROPE: VOM GENERA UN NUMAR RECORD DE SARUTARI LA INALTIME

Bratislava, 8 Februarie – Cuplurile care zboara in data de 14 februarie 2008 cu SkyEurope Airlines sunt invitate sa participe la crearea unui record mondial la o categorie care nu exista in prezent: saruturi la peste 10.000 de metri altitudine in spatiul European. Fiecare pasager care isi va saruta partenerul de calatorie de Valentine’s Day, la bordul unei aeronave SkyEurope, va primi un certificat care atesta participarea la stabilirea recordului mondial si…un bilet de avion gratuit!

In acest fel, SkyEurope intr-adevar poate dovedi ca …aerul la mare inaltime este impregnat cu dragoste!

skyeurope001

Pasagerii care calatoresc in cupluri si care doresc sa participle la crearea acestui record mondial vor fi invitati de insotitorii de bord sa se sarute. Fiecare sarut va fi atent inregistrat cu dispozitivele de numarare a pasagerilor la bord si va fi adaugat la numarul total al saruturilor “stranse” de la bordul aeronavelor SkyEurope care efectueaza zboruri in 19 tari europene, in data de 14 Februarie 2008. Toate saruturile vor fi recompensate cu un certificat de participare la stabilirea recordului mondial si un voucher pentru un bilet gratuit, avand valabilitate doua luni.

“Nimeni nu s-a gandit pana acum sa creeze un record de sarutari la mare inaltime in spatiul European. Noi vom fi primii si cel putin pentru acest an, vom fi si campionii la aceasta disciplina” a spus Steven Greenway, Directorul Comercial la  SkyEurope, care a adaugat: „Mai mult, nimeni nu s-a gandit sa ofere un bilet gratuit pasagerilor aflati la bord  doar….pentru un sarut“.

SkyEurope a creat un logo special pentru acest proiect si de asemenea o sub-pagina de web, care poate fi vizualizata accesand  www.skyeurope.com. Pe site-ul nostru, cea mai puternica promotie de Valentine’s Day este inca in plina desfasurare: 2 bilete cumparate impreuna se achizitioneaza la pretul pentru 1 bilet (1 bilet este complet gratuit, pasagerul nu plateste nici macar taxele). Promotia, initial valabila pentru bilete cumparate pana la data de 8 februarie si valabila pentru zboruri pana in 31 mai a fost extinsa, in special datorita proiectul KISS  SKYEUROPE, pentru cumparari pana in data de 14 februarie si zboruri pana in 17 iunie a.c.

Zboruri din Bucuresti catre Viena, ZILNIC, DE 2 X ZI (decolare din Baneasa la 9,30 / aterizare Viena la 10,20 ora locala / aterizare Baneasa ora 21,30 ora locala). Din Viena, zboruri catre alte 20 destinatii europene!

SkyEurope mai are la activ si alte recorduri mondiale. Unul dintre cele mai importante este acela stabilit la data de 17 februarie 2007, cand cea de 10-a noua aeronava Boeing 737-700 Noua Generatie care s-a alaturat, la acel moment, flotei a stabilit recordul de zbor direct, fara oprire si fara alimentare cu combustibil, pe distanta de 9.101 kilometri intre Seattle si Bratislava, intr-un timp record de 10 ore si 27 minute.

„Si pentru pasagerii care zboara pe ruta destinatia Bucuresti – Viena in data de 14 februarie a.c. acest eveniment va reprezenta, cu siguranta, un prilej de bucurie, avand in vedere ca acesta este primul proiect semnificativ care se desfasoara la bordul aeronavelor pe aceasta destinatie. Cu acest prilej, anuntam partenerii nostri corporate si agentiile de publicitate ca suntem deschisi la organizarea de evenimente la inaltime (la propriu si la figurat), in beneficiul clientilor lor si cu participarea pasagerilor care si-au rezervat deja bilete pentru zborurile respective“, a spus Mihaela Badic, Directorul de Marketing si Vanzari al SkyEurope pentru Romania.

*** Despre SkyEurope Airlines ***

SkyEurope este cea mai mare companie de transport aviatic low cost cu baze operationale in Viena, Praga si Bratislava. Zborurile noastre se desfasoara de la si spre cele mai convenabile aeroporturi internationale centrale si suntem una dintre companiile cu cea mai buna rata de punctualitate din Europa. Aeronavele SkyEurope sunt tip Boeing 737-700NG si practic operam in acest moment cu cea mai noua flota de avioane din lume, investitia noastra fiind facuta deopotriva pentru confortul pasagerilor si echipajului, dar si pentru conservarea mediului inconjurator. In ultimele 12 luni am transportat peste 3.5 milioane pasageri si in acest sezon operam 40 destinatii in 18 tari.

SkyEurope este listata la bursa din Viena si Varsovia din anul 2005. Mai multe informatii pe www.skyeurope.com.

Contact Romania:

Mihaela Badic, Marketing & Sales Manager pentru Romania
Email: mihaela.badic@skyeurope.com
Telefon: 0721324602

Source: SkyEurope