Un nou proiect rezidential in zona Neptun-Olimp a primit autorizatia de constructii

Imagine de ming dai de la Pixabay

Compania Certion Property Developers are in plan dezvoltarea unor proiecte rezidentiale premium in zona Neptun-Olimp, a caror investitie totala depaseste 45 mil. EUR, pe o perioada de 4 ani.

Calculul este ca statiunea Neptun-Olimp are cel mai mare potential de a deveni nucleul regenerarii litoralului romanesc si ca in acest moment sunt mult prea putine unitati de cazare de 4 si 5 stele, concentrate in zone aglomerate care adreseaza un segment mic din clienti si interesante numai pentru perioade limitate, nu pentru intregul an.

Planul Certion de revitalizare a fost demarat in luna mai anul acesta prin inceperea lucrarilor primului proiect al companiei, VOGH Olimp, a carui structura de 13 etaje a fost recent finalizata. Alaturi de Vogh Olimp si Galileo Olimp Resort & Residences aflate in constructie, alte 3 proiecte marca Certion – Lago Neptun, Pharos Olimp si Solantis Neptun – urmeaza a fi lansate in perioada urmatoare, ducand valoarea totala a proiectelor companiei din sudul litoralului romanesc la  aproximativ 100 mil. EUR.

Galileo Olimp Resort & Residences va avea o cladire de 5 etaje cu 173 de apartamente. Finalizarea este prevazuta pentru mai 2023.

EN RO