TRIBE este noul brand lansat de Accor

Accor continua sa-si extinda portofoliul si lanseaza un nou brand dedicat stilului de viata pe segmentul midscale, TRIBE care isi propune sa surprinda calatorii cu o oferta originala, interesanta si atenta, care se concentreaza mai degraba pe stil, decat pe pret. 
Serviciile de inchiriere de biciclete, centrul de fitness, zonele de colaborare, precum si ofertele excelente  de explorare a orasului vor fi disponibile la un pret accesibil.
In prezent, TRIBE este prezent doar cu o singura locatie in Australia. Alte zece deschideri fiind deja programate pana in 2022 in Europa si Asia Pacific, totalizand peste 1.700 de camere.
TRIBE a fost conceput pentru a atrage nu numai oaspetii, ci si proprietarii si investitorii, cu un produs care garanteaza randamente financiare superioare datorita perceptiei imbunatatite a clientilor, bazate pe spatii si servicii economice.
Gaurav Bhushan, Chief Development Officer la Accor, a declarat: "Planul de dezvoltare a celor peste 50 de hoteluri in curs de negociere pentru urmatorii ani ne face sa credem ca brandul Tribe va obtine o crestere semnificativa in intreaga lume, inclusiv in locatii-cheie, cum ar fi Paris, Londra, Singapore, Dubai Bangkok … Isi va face debutul in 150 de destinatii internationale pana in 2030."

Source: AccorHotels

EN RO