Trend fara limita de timp? Terasa “LOUNGE” de la Manutti. Exclusiv in Romania prin Harmony Design

Rasplatiti-va cu un plus de stil si confort direct de la sursa: brand-ul Manutti din Belgia – un new arrival in Romania.

 

In luna mai a acestui an, Harmony Design – prima companie din Romania specializata exclusiv pe mobilier outdoor de calitate, introduce publicului romanesc brandul belgian Manutti, un nume notoriu in industria mobilierului de OUTDOOR.

Harmony Design sustine planul dumneavoastra de investitie pe termen lung, deoarece Kettal, Gloster, MBM si Manutti, disponibile in Romania prin Harmony Design nu au concurenta la longevitate!!!

Acest mobilier de terasa de inalta calitate este conceput conform standardelor HORECA – principala industrie careia Manutti, Kettal, Gloster si MBM se adreseaza, oferind un design inovativ, linii minimaliste, si materiale exclusiviste.

Cu Harmony Design pregatiti-va sa descoperiti solutii complete si servicii personalizate pentru amenajarea gradinilor si teraselor.
Toate serviciile Harmony Design tintesc spre a oferi LUXUL unei terase utilata cu piese de mobilier OUTDOOR, purtand nume remarcabile, de mare rezonanta in INDUSTRIA OUTDOOR LIVING: Manutti, Kettal, Gloster, Tribu, MBM, toate disponibile de acum si in Romania.

Nu exista niciun dubiu ca terasa in stilul “LOUNGE” de la Manutti, va castiga si in Romania numele de cel mai dorit produs al anului.

Cine nu-si doreste un mobilier de terasa care sa arate mereu nou?

Terasa “LOUNGE” de la Manutti, reuseste sa mentina in timp aspectul radiant de nou al pieselor de mobilier, indiferent de anotimp, si indiferent de varsta. Dar, ca orice brand care se respecta, Manutti are secretele lui, si ascunde inovatii care ii garantează calitatea si durabilitatea peste generatii, cum ar fi textura exceptionala Batyline folosita si de Ferrari. Aceasta textura super compacta, ca si Sunbrella, rezista la conditii meteo dure de maxima umiditate si inghet. Ea imbraca piesele modulare cu structura usoara din aluminiu. Pielea Nautic Leather este folosita si pentru iahturi, iar Nautic Fabric este incredibil de rezistenta, inclusiv la stropii de apa din piscina, ce contin substante chimice agresive pentru tesaturi. Secretele brandului continua: niturile ce fixeaza tapiteria si devin parte integranta a designului, tratamentul special al cadrelor de aluminiu pentru ca luciul sa fie permanent – anodizare. Dupa ploaie, picioarele mobilei nu vor lasa urme de rugina pe pavaj, iar textura pernelor si a tapiteriei canapelelor nu se va decolora.

 

SouthBeach

Zendora

 

Contact:
Showroom, Baneasa Shopping City- Bucuresti, Romania,
Mobil: 00-40-756.199.089
Fax: 00-40-31.800.33.98
E-mail: elena.suciu[at]harmonydesign.ro
www.harmonydesign.ro

Source: Harmony Design