Tratamentele Ana Aslan vor fi reintroduse in statiunile balneare

Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, OPTBR, sustinuta de Autoritatea Nationala pentru Turism, ANT, a initiat, in parteneriat cu Institutul National de Geriatrie si Gerontologie si cu Fundatia Ana Aslan, un proiect pilot de tratamente geriatrice menite sa promoveze tratamentele de acest tip si sa repuna in valoare celebrul brand romanesc Ana Aslan.
Realizarea programelor geriatrice, pentru atragerea de turisti romani si straini, folosind notorietatea si eficacitatea brandului Ana Aslan, face parte din strategia nationala de dezvoltare a turismului de sanatate si balnear.
Programul geriatric a fost lansat pe data de 9 mai in cadrul hotelului O3zone din Baile Tusnad, si vizeaza extinderea si in alte hoteluri din reteaua OPTBR.
In cadrul unitatii din Baile Tusnad au fost lansate doua programe – “Traieste tanar” si “Relaxare. Reechilibrare. Revitalizare”, unde oaspetii vor beneficia si de acces liber la piscina, jacuzzi, sauna uscata si umeda, fitness in cadrul Centrului SPA al Hotelului.
Terapia Ana Aslan consta in administrarea produselor Gerovital H3. Tratamentul este strict individualizat, cu scop preventiv sau curativ, in functie de varsta si de patologia pacientului.

Source: Income Magazine

EN RO