Transylvania International Horse Show, in perioada 20-22 mai, la Sighisoara

In perioada 20-22 mai va avea loc la Sighisoara Transylvania International Horse Show, cel mai mare concurs de echitatie din tara, cu 80 de cai si participanti din 15 tari, Belgia, Canada, SUA, Egipt, Franta, Germania, Olanda, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia, Luxembourg, Bulgaria, Elvetia, Turcia, Spania si Romania.

Probele sunt dresaj, obstacole si cross-country, in cadrul subcompetitiilor “Concurs international complet” si “Concurs international universitar”, dedicat studentilor.

La dispozitia spectatorilor vor fi puse baloane cu aer cald si biciclete pentru parcurgerea unor cunoscute trasee turistice, incluzand diverse obiective culturale si religioase.

Simultan cu desfasurarea competitiei, la Sighisoara, vor avea loc concerte de pian, spectacole de improvizatie, concerte de folk, ateliere de jonglerie, lansari de carte, expozitii de fotografie si pictura si altele, in cadrul festivalului Artventure.

Numarul de locuri la acest eveniment sunt limitate la 700. Evenimentul TIHS va fi transmis in direct pe internet pe site-ul www.transylvaniahorseshow.ro

Source: Money

EnglishRomanian