Tecadra Bucharest Handwritten Collection se va deschide în Septembrie 2025

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, anunță parteneriatul cu compania locală TECADRA HOTELS SRL, pentru transformarea completă și extinderea actualului hotel Tecadra.

Proprietatea existentă de 4 stele trece printr-o transformare completă a fațadei, a compartimentării interne și a designului. Clădirea va avea 50 de camere și suite. O aripă suplimentară va fi adăugată proprietății, ceea ce va aduce 50 de noi unități de apartamente. Capacitatea totală a hotelului va fi de 100 de camere. În conformitate cu angajamentul Accor de a reduce amprenta de carbon a tuturor operațiunilor sale și de a atinge un nivel net zero până în 2050, proprietatea va fi o clădire ecologică, alimentată cu panouri solare și pompe de căldură, diminuând astfel emisiile de carbon și costurile de operare.

Hotelul este poziționat pe strada Iancu Nicolae 67, acesta va dispune de un restaurant și un lobby bar. Oaspeții se pot bucura de diverse facilități, cum ar fi o sală de conferințe, un club de fitness modern, un business corner complet dotat și o parcare securizată cu supraveghere video.

Hotelul va avea acces facil atât către Aeroportul Internațional București Henri Coandă, cât și către Aeroportul Internațional București Aurel Vlaicu Băneasa. Oaspeții pot ajunge la hotel în mai puțin de 15 minute. Șoseaua de Centură a Bucureștiului este, de asemenea, la mai puțin de 10 minute distanță, făcând astfel proprietatea accesibilă pentru călătorii care sosesc cu mașina.

Handwritten Collection, un brand de colecție de tip midscale al Accor, își sărbătorește prima aniversare în ianuarie 2024, cu o rețea în plină expansiune de hoteluri fermecătoare și diverse din întreaga lume.

Brandul a fost lansat pentru prima dată în ianuarie 2023, cu scopul de a reuni hoteluri de dimensiuni mici și medii care reflectă în mod autentic caracterul și căldura oamenilor care le iubesc și le îngrijesc. De atunci, Handwritten Collection a deschis 12 hoteluri curatoriate în decurs de doar 12 luni. Cu aproximativ 25 de hoteluri în curs de deschidere în 2024 și ulterior și peste 150 de proiecte și lead-uri în faza de analiză activă, Handwritten Collection devine unul dintre brandurile de colecție de tip midscale cu cea mai rapidă creștere din lume.

Handwritten Collection devine una dintre mărcile de colecție de nivel mediu cu cea mai rapidă creștere din lume, cu proprietăți deja deschise în Australia, Franța și China. Handwritten Collection face parte din Accor, un grup hotelier de top la nivel mondial care numără peste 5.500 de proprietăți în peste 110 țări și este o marcă participantă la ALL – Accor Live Limitless – un program de loialitate de lifestyle care oferă acces la o mare varietate de recompense, servicii și experiențe.