Statiunile de pe Valea Prahovei au un grad de ocupare de 80% pentru perioada sarbatorilor de iarna

In statiunile de pe Valea Prahovei gradul de ocupare a locurilor de cazare pentru Craciun si Revelion este deja de peste 80%.
Unitatile de cazare cu putine camere au reusit sa vanda toate pachetele pentru sarbatori, in timp ce altele mai mari mai au inca locuri libere fie pentru Craciun, fie pentru Revelion.
Printre facilitatile oferite de operatorii turistici se numara excursii, plimbari cu sania, lansari de lampioane, discount la transportul pe cablu, facilitati pentru copii , acces la piscina, spa si centru de agrement.
In Sinaia, ce cel mai mic pret la un pachet de 3 zile pentru sarbatorile de iarna intr-o unitate de cazare de 3 stele porneste de la aproximativ 550 RON/persoana si poate ajunge la peste 1.500 RON/persoana la unitatile de 4 sau 5 stele.
La Busteni, un hotel de 3 stele ofera, pentru Craciun, pachete la preturi intre 520 RON si 1.000 RON in functie de numarul de nopti de cazare si de tipul camerei, iar pentru Revelion tarifele sunt de 1.110 RON – 1.535 RON.
Mihai Colesi, Reprezentantul Centrului de Informare Turistica Busteni, a precizat ca in Busteni gradul de ocupare a locurilor de cazare este, deocamdata, de aproximativ 80%.
La Azuga, gradul de ocupare este de aproximativ 90%, a precizat administratorul domeniului schiabil din statiune, Vasile Richea.

Source: Financiarul.ro

EN RO