Stațiunea Lacu Sărat apreciată pentru terapii balneare

Stațiunea Lacu Sărat, situată la doar două ore și jumătate distanță de București, a devenit o destinație populară pentru turismul de sănătate.

Stațiunea dispune de două resurse naturale deosebit de benefice pentru sănătate: nămolul sapropelic și apa hipertonică a lacului. Aceste resurse sunt folosite pentru o varietate de tratamente și terapii, care au efecte benefice asupra sănătății fizice și mentale.

În Stațiunea Lacu Sărat se află complexul Alma Health & Spa Retreat, care oferă o gamă largă de servicii și facilități pentru turismul de sănătate. Complexul include o plajă privată, piscine cu apă dulce și apă sărată, un Aquapark, un centru Spa și un centru de sănătate.

Alma Health & Spa Retreat se adresează atât turiștilor individuali, cât și companiilor. Turiștii individuali pot beneficia de tratamente și terapii personalizate, în timp ce companiile pot organiza evenimente la complex, cum ar fi teambuilding-uri sau petreceri de corporație.

Conform datelor furnizate de Alma Health & Spa Retreat, în medie, turiștii petrec între 2 și 3 nopți în complexul lor de cazare. Cel mai lung sejur este înregistrat în segmentul turismului balnear, unde media șederii atinge cinci nopți.

Atât românii, cât și turiștii străini preferă în special weekendurile. În timpul verii, cererea pentru cazare în timpul săptămânii a crescut semnificativ.

Stațiunea Lacu Sărat este o destinație promițătoare pentru turismul de sănătate. Combinația de resurse naturale benefice și facilități moderne oferă turiștilor o experiență de vacanță de neuitat.

Stațiunea Lacu Sărat are potențialul de a deveni o destinație de top pentru turismul de sănătate. Investițiile în infrastructură și în dezvoltarea de noi servicii și facilități ar contribui la creșterea atractivității stațiunii pentru turiștii din România și din străinătate.