Starwood Hotels & Resorts debuteaza la Cluj Napoca cu brand-ul hotelier international Sheraton

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. (NYSE: HOT) a anuntat in Romania pe 18 Decembrie 2008, semnarea unui contract de management cu S.C. Sigma Hotels S.R.L. pentru deschiderea, la Cluj Napoca, a primului hotel din tara ce va opera sub brand-ul hotelier international Sheraton.

Hotelul, care va face parte din proiectul mixt Sigma Towers ce mai contine o componenta rezidentiala si una de birouri, va fi deschis la inceputul anului 2012. Sheraton Cluj Hotel va avea 202 camere, The Residences at Sheraton Cluj cuprinde 110 apartamente iar componenta de birouri de clasa A se va intinde pe 12000mp.

sheraton_cluj__the_residential_at_sheraton_cluj

Presedintele Starwood Hotels&Resorst, Roeland Vos, a declarat ca „Semnarea acestei proprietati marcheaza un moment emotionat atat pentru Starwood Hotels & Resorts cat si pentru Romania, fapt ce ne permite sa continuam expansiunea in orase cheie din Europa de Est. Cluj este unul dintre centrele economice cele mai importante ale tarii si se potriveste perfect cu brand-ul nostru central, Sheraton”.

Zsolt Nagy, CEO Sigma Hotels S.R.L. a declarat: „Suntem incantati sa lucram cu un operator international de cea mai inalta clasa, cum este Starwood, si sa aducem in Romania unul dintre cele mai cunoscute brand-uri pe plan international, Sheraton Hotels & Resorts”.

Ansamblul este situat la cinci minute cu masina de centru si in apropiere de aeroportul international Cluj Napoca. Hotelul va dispune de 1.520 mp sali de intalniri si conferinte, un centru Spa pe 850 mp cu piscina, un restaurant principal, doua restaurante specializate, precum si de un bar/cafenea in holul principal de receptie. Vitorii proprietari ai apartamentelor vor beneficia de asemenea de serviciile de 5 stele ale hotelului.

La nivel mondial, Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. opereaza 900 de unitati in peste 100 de tari, lucrand cu aproximativ 155.000 de angajati. Starwood Hotels opereaza prin urmatoarele brand-uri la nivel international: St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, Westin®, Le Meridien®, Sheraton®, Four Points by Sheraton®, si recent lansatele AloftSM si ElementSM. De asemenea din familia Starwood face parte si Starwood Vacation Ownership, Inc., unul dintre principalii dezvoltatori si operatori de proiecte in statiuni in conceptul de proprietate limitata pe intervale (www.starwoodhotels.com).

Pentru comunicatul original Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. click aici

Source: Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.