Solutii pentru dotarea unui hotel la cheie … Start Hotels Group

Start Hotels Group este o Companie cu capital romanesc, fondata in anul 2002 si care combina atentia pt detalii, creativitatea si expertiza in domeniul dotarilor hoteliere.

Expansiunea companiei a inceput odata cu dezvoltarea pietei hoteliere, cu renovarea unitatilor de cazare existente precum si constructia de noi hoteluri, moteluri, pensiuni, restaurante, baruri. In timp, am dobandit recunoasterea ca unul dintre cele mai serioase si profesionale nume din domeniul dotarilor hoteliere.

Ca facand parte din grupul celor mai buni din domeniul dotarilor hoteliere noi suntem la curent cu dezvoltarea acestui domeniu, reusim astfel sa implementam pe piata cele mai noi informatii si tendinte din domeniul hotelier.

Deviza noastra este “Everything for your business !“. “Totul pentru afacerea ta !” din domeniul dotarii hoteliere poarta numele Start Hotels Group. Prioritatea noastra principala este satisfactia proprietarului/detinatorului de spatiu de cazare/ restaurant, in primul rand si nu in ultimul rand a utilizatorului de spatiu de cazare/restaurant si anume clientul final.

Cand lucram la un proiect, tratam cu atentie fiecare amanunt, ne implicam inca din faza de constructie trecem prin etapele finisarii/dotarii/montajului si punere in functiune in cazul produselor electrice.

Comercializam echipamente, accesorii, dotari si solutii profesionale personalizate pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri.

Dotam:

Intrarea in Hotel: Sageti si indicatoare si pt orientare, scrumiere pt hol, carucioare pt bagaje si haine, opritori delimitare spatii
Receptia: Tarifar de receptie, Indicator de curs si schimb valutar, suport diplome, licente, autorizatii, brelocuri chei, ecusoane personal.
Etajele: Indicatoare pt etaje, numere de camere, indicatoare pt oficii si utilitati, pt toalete, numere si litere individuale pt camere si semnalizat RECEPTIE, RESTAURANT, BAR, Masina de lustruit pantofi, Carucioare pt cameriste si curatenie, Carucioare pt spalatorie si pt alimentarea minibarului.
Camerele: Mese si scaune, Mapa si cosul de camera pesonalizat, Minibaruri, Televizoare, Umerase cu sistem antifurt, Suport bagaje (pliabil), pix, bricheta si deschizator sticle personalizate, pungi rufe murdare, placute "nu deranjati", papuci de unica folosinta.
Baile: Uscator de par, Carpeta antiderapanta, Oglinda cosmetica cu lupa pt barbierit, Perii WC, Cos de gunoi, Perdea de dus si suport de perete, Benzi Igiena Garantata, Tavita de prezentare produse cosmetice, Pahar de unica folosinta in punguta individuala, Dispenser colace WC din hartie, Dispenser servetele, Dispenser pungute igienice pt doamne, Taburet. Gama standard cosmetice Hotel: Sapun, Sampon-gel de dus, Casca de dus, Trusa de cusut, Burete cu silicon pt. Pantofi, Servetel parfumat, Set ingrijire dentara, Set pt barbierit(Domni), Incaltator de pantofi, Pieptene, Dischete demachiante.
Restaurantul: Mobilier restaurant, masa room service, Gheridoane, Mese calde / reci, mese Flambe, Suport farfurii, Carucior uscator farfuii si pahare, Carucior port-tavi, Carucioare bloc alimentar, Vestiare pt. Angajati.
Angajatii: uniforme pt personal si alte obiecte personalizate.

Firma noastra asigura:

  • livrare direct din stoc in cazul produselor de completare si a consumabilelor;
  • livrare la termen prestabilit ,cu contract, pentru produsele necesare finalizarii proiectului la cheie;
  • montaj prompt pentru semnalistica si punerea in functiune a produselor electrice;
  • garantie in functie de produs si post-garantie – cu piese originale – timp de 10 ani.

Pentru viitor, firma îşi propune atât iniţierea de noi programe de colaborare cu parteneri interni si externi, dar şi lansarea unor linii de produse noi.

Mioara Scarlatescu

start_hotels_ok_9

Mob:(004) 0722 767 846
Tel/Fax:(004) 021 667 40 72
web: www.starthotels.ro

Str Pajurei 13, Complex Pajura 2,
Sector 1, Bucuresti, Romania

pict1723

produse_starthotels_512

Source: Start Hotels Group

EN RO