Snagovul se redeschide publicului larg

Bazele de agrement RAPPS si SNCFR din Snagov se redeschid pentru publicul larg, dupa o perioada in care au fost utilizate numai cu circuit inchis. Ambele complexe au locuri de cazare, restaurante, terase, locuri amenajate pentru gratar, sali de conferinte, piscine, debarcadere si ofera multiple posibilitati de agrement.

Tariful unei nopti de cazare la baza RAPPS, care asigura un nivel de confort de trei stele, este de 135 RON in camera dubla sau de 99 RON in camera simpla. La baza SNCFR tariful unei nopti de cazare variaza de la 100 RON camera dubla in bungalow de doua stele, la 400 RON in apartament de lux cu doua dormitoare, living, bucatarie si baie cu hidromasaj.

Organizarea de evenimente si grupurile de turisti straini sunt doua dintre oportunitatile care pot fi fructificate de complexele turistice de la Snagov. Evenimentele pot fi organizate la standarde inalte si la tarife mai mici decat in locatiile consacrate din marile hoteluri din Bucuresti sau de pe Valea Prahovei. Totodata, agentiile de turism pot primi facilitati pentru ocuparea locurilor de cazare de lux, destinate turistilor straini.
Source: Averea

EN RO