Sensul mobilarii HoReCa – in contra-sens cu criza

In contextul actual al pieţei se impune un proces de maturizare astfel încât este nevoie de abordări curajoase de specializarea produselor şi a serviciilor. Sensio, un brand proaspat lansat, vine cu o abordare curajoasă şi, in ciuda împrejurărilor vitrege, vrea să dea sens mobilării HoReCa.

„Am pornit de la nevoile antreprenorilor români. Mulţi întreprinzători ajung la mobilare fără a avea un concept clar al business-ului/locaţiei.  NU ma aflu de partea celor care editează catalogul cu mobilier, ci de partea celor care vin la noi doar cu un vis. Mă feresc să ofer clienţilor soluţii de-a gata sau să-i conving că, de fapt, işi doresc fotoliul ce se află in stoc. Găsim uşor drumul spre inspiraţional şi oferim fiecăruia ce i se potriveşte”, declară Şerban Ciuşcă, unul din fondatorii companiei.

Starea de bine devine, în acest mod, un produs livrabil către antreprenor şi apoi, mai departe, din industria ospitalităţii, spre clienţi. De asemenea, ţinem cont de bugetele „strâmtorate” şi lucrăm cu soluţii financiare de plată în rate şi leasing. Astfel, Sensio îşi începe business-ul cu zâmbetul pe buze şi-l oferă la pachet alături de starea de bine.

Viziunea companiei este ca nu poţi fi ospitalier dupa o reţetă standardizată.
E nevoie de un anumit spirit pentru a putea crea acea stare de bine pe care o căutăm mereu de la locul în care bem cafeaua, până la hotelul în care ne relaxăm în vacanţă. Se pune mare preţ pe identitatea locatiei şi “custom made concepts”.

Sensio asigură proiectare pentru design interior, oferă consultanţă de mobilare si importa mobilier pentru HoReCa, mai exact, hoteluri, restaurante, baruri, lounge-uri, cafenele. Şerban Ciuşcă este cunoscut în industria publicităţii ca fost director la ARBOmedia, actual Managing Partner la Tabasco şi Ciuşcă. Mai nou, încearcă şi alte sfere ale antreprenoriatului şi vrea să dea sens mobilării HoReCa alături de specialişti în domeniu.

Clienti:
Caffe Bar Testarossa, Restaurantul LolyPop, Food Court-ul de la Iris Mall, Fast Food-ul BunDeTot din Bucuresti, Club San Marzano din Timişoara, Barul Society din Piatra Neamţ, restaurantul Mondial din Targovişte, Restaurantul Ana Tower din Sibiu.

Pentru mai multe detalii,
Adriana Nedea
0730 419 400
adriana.nedea@2tabasco.ro
Tabasco şi Ciuşcă
www.2tabasco.ro

tabasco1_512

tabasco2_512

tabasco4_512

tabasco3_512

Source: Tabasco si Ciusca