Saptamana Portilor Deschise in Pensiunile Rurale ANTREC

Pensiunile turistice rurale din Romania, membre ale ANTREC, isi vor deschide portile pentru vizitatori in perioada 14-20 aprilie, cu ocazia Saptamanii Europene a Turismului Rural.

Evenimentul este coordonat la nivel european de EuroGites, Federatia Europeana a Turismului Rural. Peste 25 de tari membre vor sarbatori in luna aprilie turismul rural prin actiuni specifice.

ANTREC Romania, impreuna cu pensiunile membre, organizeaza tot in aceasta perioada si alte evenimente: Ziua Varuitului, la Sarata-Monteoru, judetul Buzau; Wellness la tara, in Bucovina; o expozitie de flori la Codlea, in judetul Brasov; Lectia de gatit la cuptorul cu lemne la Berca, Buzau; degustari gratuite de vin la Pietroasele, judetul Buzau; Sa invatam arta incondeierii oualor la Vama, Bucovina.

Totodata, in Duminica Floriilor, ANTREC Romania va sarbatori Ziua Turismului Rural Romanesc, cand va fi lansata a 5-a editie a concursului Margareta de Aur. La acest concurs participa pensiuni membre ANTREC, la categoriile Gastronomie Locala, Traditie locala, Cea mai frumoasa gradina, Oferta de agrement.

Source: Food&Bar

EN RO