S-a deschis primul hotel ibis Styles de pe litoralul românesc

ibis Styles, brandul orientat către design al Accor, anunță deschiderea ibis Styles Venus, primul hotel afiliat unui brand internațional care debutează pe litoralul românesc al Mării Negre.

ibis Styles Venus, operat printr-un contract de franciză cu Paradis Hotels & Resorts, dispune de 180 de camere spațioase. Fiecare etaj este un tribut adus naturii sălbatice, cu teme de la imprimeuri de leopard la motive cu girafe și zebre. Oaspeții sunt invitați să pornească într-o vânătoare de comori distractivă, urmărind urmele animalelor de la recepție până la restaurant, pe holuri și în camere.

Renumită pentru farmecul său istoric, stațiunea Venus a fost reamenajată, cu facilități moderne ce îi pun în valoare farmecul pitoresc.

Oaspeții pot explora atracțiile din apropiere, cum ar fi Muzeul Arheologic Callatis și Moscheea Esmahan Sultan din Mangalia sau se pot bucura de o scurtă plimbare până la frumoasele stațiuni învecinate Saturn și Neptun.

Bistro barul de la piscină îi așteaptă pe oaspeți cu savori locale, din mare și din grădină. Oaspeții se pot relaxa într-una dintre camerele dotate cu paturi confortabile Sweet Bed, pot să deschidă ferestrele pentru a admira priveliști senine și pot rămâne conectați cu Wi-Fi gratuit.

ibis Styles Venus este parte din ALL – Accor Live Limitless, programul de loialitate dedicat stilului de viață al Accor. Oaspeții pot profita de ALL atunci când se cazează sau iau masa la hotel, având acces la recompense, servicii și experiențe nelimitate. Aderarea la ALL este simplă și gratuită.