Ritual de spalare a picioarelor la Natura Spa & Wellness!

Ceremoniile de spalare al picioarelor sunt cunoscute ca fiind un gest special de servire si daruire in multe culturi, nu numai ca o modalitate de curatare.
Terapeutii celebrand curatarea, masand si rasfatand!
La Natura Spa & Wellness punem accent atat pe efectele terapeutice ale procedurilor cat mai ales pe efectul psihologic de relaxare al mintii si al trupului, intr-un mediu creat special pentru indepartarea grijilor cotidiene.

fuwaschung1__512
    
Pasul 1: Clientrul este invitat in camera de relaxare pe o canapea si este rugat sa-si introduca picioarele intr-un bol. Bolul contine:
-apa fierbinte care ajuta la deschiderea porilor, o absorbtie cat mai buna a principiilor active si o buna hidratare ulterioara, excelenta pentru vasodilatare;
-plante uscate si uleiuri esentiale: (tratamentele se pot personalize in functie de preferintele clientului: trandafiri, florii de portocal, lamaita,lavanda sau tutun), ele continand diverse substante cu rol de calmare, cicatrizare, revitalizare si hranire a pielii;
-“goat milk bath” lapte de capra pentru baie care curata, hidrateaza, catifeleaza, elasticizeaza, indicat pentru pielea uscata si cu probleme;

Pasul 2: Terapeutul spala picioarele clientului cu un saculet de plante pentru o mai buna inmuiere a pielii.

Pasul 3: Cu o pensula moale din bambus si o atingere usoara a terapeutului este aplicata “bolus alba” – o crema preparata in spa-ul nostru din ingredeiente naturale, foarte hidratanta.

Pasul 4: Peste bolus alba se presara plante uscate usor macinate (la alegere) si se face un usor peeling care indeparteaza celulele moarte pentru o mai usoara si rapida hidratare.

Pasul 5: Pentru un rezultat cat mai durabil al terapiei picioarele clientului sunt invelite bine in prosoape fierbinti dupa care este lasat aproximativ 10 minute, astfel fiind stimulate hranirea si hidratarea.

Pasul 6: Dupa cele 10 minute se vor scoate prosoapele stergand usor surplusul de crema si plante macinate si se aplica KURLAND hand protection creme, care are o absorbtie foarte rapida, actiune anti-imbatranire, combate pielea aspra, confera elasticitate fara sa ingrase.

Pasul 7: Clientul este lasat pentru urmatoarele 15 minute sa savureze efectele terapiei.

Va asteptam la noi la Natura Spa & Wellenss sa descoperiti adevaratul rasfat!

fuwaschung__512

Andreea Dinca
Brand Manager

naturaspalogo

str. Dionisie Fotino, nr. 41, Sector 1
Bucuresti, Romania
Tel: +4021 230 0424
www.naturaspa.ro
office@naturaspa.ro

Source: Natura Spa