Reprezentantii HoReCa vor infiinta Asociatia Patronala Horeca – APH

Pe data de 9 iulie a avut loc cea de-a doua intalnire dintre operatorii care activeaza in domeniul HoReCa, avand ca scop stabilirea conditiilor legale care trebuie indeplinite pentru infiintarea unei asociatii care sa reprezinte interesele companiilor din domeniu si etapele urmatoare in functionarea ei. Proiectul a fost demarat de Food & Bar Magazine.

La aceasta intalnire au participat reprezentanti ai restaurantului City Grill, McDonalds Romania, Turabo Cafe, restaurantului Casa Iancului, Caffe Latte, restaurantului Alfresco, Snack Attack, Springtime, Gloria Jeans Coffee, restaurantului The Harbour, Wu Xing, Caru Cu Bere, Hi Life, IOOP Rasnov, restaurantelor Heritage si De Cartier. Infiintarea asociatiei patronale este sustinuta si de alte companii care nu au putut fi prezente la discutii dar care si-au transmis adeziunea, printre vare restaurantul Uptown, Thai Moods, Amsterdam Grand Cafe, La Mama, KFC, Pizza Hut si La Villa.

In urma acestei dezbateri s-au luat cateva decizii importante printre care cea privind numele viitoarei asociatii, Asociatia Patronala Horeca, APH.

Totodata, s-a ales si Consiliu Director Interimar, care va coordona demersurile premergatoare infiintarii legale a asociatiei, din care fac parte Daniel Mischie – Director General Caru Cu Bere, Cristian Savu – Director Comunicare McDonalds Romania, Ahmed Murad – Administrator Springtime, Tudor Niculescu – Adiministrator Turabo Cafe si Florin Balu – Director General Snack Attack. Discutiile au vizat si modul in care asociatia patronala poate reprezenta interesele celor care activeaza in acest sector, conditiile pentru a deveni membru, cuantumul cotizatiei de infiintare si al cotizatiei lunare, obiective initiale, precum si alte detalii legate de initiativa asocierii. In plus, cei prezenti au hotarat sistarea adeziunilor pentru membrii fondatori. Societatile care se vor inscrie din acest moment, vor capata calitatea de membru simplu

Urmatoarea intalnire a tuturor membrilor fondatori ai Asociatiei Patronale Horeca va avea loc pe data de 3 septembrie, ocazie cu care se va vota statutul definitiv al asociatiei.

Source: Food&Bar