Red Pepper – un nou restaurant in cadrul Ramada Plaza Bucharest

In cadrul hotelului Ramada Plaza Bucharest din Bucuresti a fost deschis un nou restaurant cu specific international – Red Pepper.
Restaurantul Red Pepper are o suprafata de 550 mp si o capacitate de 220 locuri in sala.
Daniel Ben Yehuda, director general al Hotelurilor Ramada Plaza Bucharest si Ramada Bucharest Parc din grupul Parc Hotels a declarat ca restaurantul Red Pepper este parte a unui proiect mai larg de investitii din cadrul complexului Parc Hotels, un proiect  al carui buget alocat este de peste 2,5 mil. EUR si care, pe langa investitia de aproximativ 500.000 EUR, pentru deschiderea noului restaurant, se mai prevede o investitie de 2 mil. EUR in constructia unui nou centru SPA care va include o piscina interioara semiolimpica si o piscina exterioara, un centru de fitness de 300 mp, o sala pentru masaj, o sauna si un jacuzzi, proiect ce va fi finalizat in primavara anului 2013.
Complexul Parc Hotels reuneste hotelurile Ramada Plaza Bucharest si Ramada Bucharest Parc, fiind unul dintre cele mai mari centre hoteliere din nordul capitalei, a carei principala destinatie este turismul de afaceri.

Source: Food&Bar

EN RO