Programul „Descopera traditiile culinare romanesti!” va demara in luna februarie

Programul „Descopera traditiile culinare romanesti!” este organizat de restaurantul Bucatarasul cel Dibaci si Russenart Communications si se va desfasura in perioada februarie – decembrie 2013.
Astfel, in fiecare luna vor fi promovate pe rand cate 4-5 retete traditionale din cele 9 regiuni ale Romaniei – Banat, Crisana, Maramures, Bucovina, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Transilvania si Oltenia.
In ultima zi din fiecare luna, va fi organizata cate o seara traditionala, specifica zonei din care au fost culese retetele lunii respective, cu teme derivate din numele proiectului.In cadrul petrecerilor va avea loc cate un spectacol cu muzica traditionala, cu prezentarea retetelor promovate in luna respectiva, insotite de bauturi traditionale specifice.
Cele 40 de retete vor fi culese de la pensiuni si mici producatori – parteneri ai proiectului, precum si de la specialisti in retete culinare traditionale.
Obiectivele proiectului sunt descoperirea si promovarea unor retete traditionale si promovarea pensiunilor care le folosesc.

Source: Food&Bar

EN RO