Programul „City Break la Constanta” a fost lansat pe data de 9 octombrie

Asociatia Litoral – Delta Dunarii a lansat pe data de 9 octombrie programul "City Break la Constanta”. Pachetul turistic va include 2 nopti de cazare, cu posibilitatea prelungirii pentru inca o noapte, alaturi de o serie de servicii suplimentare. Astfel, turistii care vor opta pentru un city break in Constanta vor putea vizita principalele atractii turistice din oras si vor putea savura preparate traditionale din peste si fructe de mare, pe baza unui voucher distribuit de agentiile de turism inscrise in program.
Tarifele propuse variaza intre 130 RON la unitati de cazare de 2 stele, 180 RON la 3 stele si 210 RON la 4 stele, pret /pachet/persoana. Cazarea se va face in camera dubla. 
Restaurantele cu specific pescaresc inscrise in acest program sunt: Aqua by the Sea, Lamal, Navis si Reyna din Portul Tomis si Pescaria lui Matei din Agigea. 
Turistii au acces gratuit la Muzeul de Arta, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Militar National, Cetatea Histria si Monumentul de la Adamclisi si beneficiaza de tarife reduse cu 50% la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii si la Muzeul Marinei Romane.
Programul "City Break la Constanta" face parte din campania "Vacanta in tara mea", derulata de Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica, in parteneriat cu Patronatul ANAT.
Programul este disponibil prin intermediul agentiilor de turism membre ANAT. Lista hotelurilor si agentiilor participante sunt disponibile pe site-ul www.anat.ro si https://www.facebook.com/Asociatia-Litoral-Delta-Dunarii-122708371099018/timeline.

Source: Asociatia de Promovare Litoral-Delta Dunarii

EN RO