Profesionistii in turism isi dau intalnire la eTravel Conference 2015

eTravel Conference, cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei turismului si modalitatilor de promovare a acesteia in mediul online, ajunge anul acesta la editia cu numarul 4. Evenimentul va loc pe data de 27 octombrie 2015, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti.
eTravel Conference este un eveniment care isi propune sa creeze o punte intre industria turismului si mediul online ca mijloc de promovare si sustinere aliniat cerintelor clientilor si evolutiei tehnologice. Printre notiunile vizate de eveniment si propuse spre dezbatere anul acesta se numara cele de marketing online, imaginea brandurilor in online si publicitatea online.
La eTravel isi dau intalnire profesionsti din domeniu, atat din tara, cat si din strainatate pentru a dezvalui participantilor ultimele tendinte in industrie, precum si provocarile cu care se confrunta si solutiile moderne pe care le adopta. Printre vorbitori se numara: Jan-Paul Ephithite (Travelport), Frank Reul (Accor Romania-Bulgaria-Macedonia), Mariya Lukavska (TripAdvisor), Michael Toedt (Toedt, Dr. Selk & Coll. GmbH), Dragos Anastasiu (Eurolines), Sorin Vaduvoiu ( Perfect Tour), Jonas Schafer (ROBELO).
Lista completa a vorbitorilor invitati la aceasta editie poate fi gasita pe site-ul oficial al evenimentului, www.2015.etravelconference.ro. 
Evenimentul este structurat sub forma a doua conferinte, construite pe paralela prezent-viitor in turism, urmate de o serie de trei seminarii, desfasurate concomitent. 
Inscrieri
Cei care doresc sa se inscrie la eTravel Conference o pot face direct pe site: http://www.2015.etravelconference.ro/inregistrare.php. 
Despre Evensys
Cu peste 9 ani de experiența in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Source: Evensys

EN RO