Primul hotel al lanțului Marriott din Cluj-Napoca se pregătește de deschidere

Courtyard by Marriott Cluj-Napoca Downtown, primul hotel al grupului Marriott din Cluj-Napoca se va deschide curând.

Acesta este situat pe strada Avram Iancu nr. 23-25, dotat 114 camere și suite proiectate pentru a oferi o combinație armonioasă între confort și productivitate, pentru a satisface nevoile atât ale călătorilor de afaceri, cât și ale turiștilor. De asemenea, centrul de fitness este un plus pentru cei care doresc să-și mențină rutina de exerciții chiar și în timpul călătoriilor.

Restaurantul Piatto cu specific italienesc din cadrul hotelului, promite o experiență culinară fină, de neegalat. Meniul cuprinde specialități italiene autentice, preparate cu ingrediente proaspete și selecționate cu grijă. De la paste și pizza la preparate din carne și fructe de mare, oaspeții sunt invitați să se bucure de aromele și gusturile bogate ale bucătăriei italiene într-un cadru elegant și primitor.

Cele 5 săli de evenimente ale Courtyard by Marriott Cluj Napoca Downtown reprezintă alegerea ideală pentru diverse tipuri de evenimente, acoperind o gamă largă de necesități și cerințe. Indiferent dacă este vorba despre întâlniri și conferințe de afaceri, nunti, botezuri sau petreceri private, sălile sunt concepute pentru a crea un spațiu fără cusur, adaptat la orice dorință sau solicitare.

Cu peste 1.250 de locații în 60 de țări și teritorii, Courtyard este pasionat de fidelizarea oaspeților săi si de servirea nevoilor calatorilor de pretutindeni, indiferent de scopul călătoriei lor.