Plecări cu trenul din Gara de Nord către Istanbul și Sofia

CFR Călători vine cu o ofertă estivală. În această vară pasagerii vor avea zilnic legături directe de la București către Istanbul/Halkali, Sofia, Varna și retur.

Astfel, trenul internațional pleacă zilnic din București Nord, la ora 10:50, și ajunge în Istanbul /Halkali a doua zi, la 6:34. Acest tren va circula până la data de 9 octombrie.

De asemenea, trenul internațional pleacă zilnic din Istanbul/Halkali la ora 20:00 și ajunge în București Nord a doua zi, la 17:08. Acesta circulă până la data de 7 octombrie.

Pe direcția Varna, trenul internațional pleacă zilnic din București Nord la ora 10:50 și ajunge în Varna la ora 21:10. Acesta circulă până pe 8 octombrie. De la Varna, trenul internațional pleacă zilnic la ora 7:30 și ajunge în București Nord la ora 17:08. Garnitura va fi în circulație până la 9 octombrie.

Totodată, există un tren internațional care circulă și spre Sofia. Pleacă zilnic, la 10:50, din București Nord și ajunge la Sofia la ora 20:22. La fel, acest tren va circula până în data de 9 octombrie. De la Sofia, se urcă în tren dimineața la 7:05 și se ajunge în București Nord la ora 17:08.

Biletele de călătorie pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional, precum şi online de pe www.cfrcalatori.ro, cu ridicarea biletelor din gară sau cu livrare prin curier.