Paralela 45: vanzari de 1,5 mil EUR pe perioada Targului de Turism

Vanzarile din timpul targului de turism, realizate la stand, dar si in agentiile din retea, la care se adauga cele de Black Friday, pe portalul turoperatorului Paralela 45 si pe platforma eMag, prin intermediul agentiei, s-au ridicat la 1,5 mil. EUR.
La targul de turism si in campania “Happy Days”, care a durat pana dureaza pana pe 20 noiembrie, cele mai cautate destinatii au fost Turcia, Grecia, Spania, Italia, Cipru, circuitele la Moscova, in Iordania, Israel, Tunisia, Maroc, Egipt, India, Africa de Sud, New York, dar si litoralul romanesc.
In 2019 vor fi organizate curse charter din mai multe orase ale tarii si cel putin patru pe saptamana din Bucuresti. Astfel, pe langa Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Targu Mures, anul viitor vor fi curse charter spre Antalya si din Oradea, Arad, Baia Mare, Bacau si una pe saptamana din Bucuresti spre Alanya.
Romanii au mai cumparat vacante de 1 decembrie in Republica Moldova, Malta, Israel si Iordania, in orasele europene unde se organizeaza piete de Craciun: Viena, circuitul prin capitalele imperiale Budapesta, Bratislava, Praga, Viena, dar si vacante de revelion in Atena, Madrid, Cipru, Antalya, Dubai.

Source: Profit

EN RO