Omul de afaceri Claudiu Aron a finalizat renovarea complexului Favorit

Omul de afaceri Claudiu Aron, proprietarul complexului hotelier Alpin din Poiana Braşov, a finalizat renovarea complexului Favorit, cumpărat anul trecut şi modernizat în urma unei investiții de 3,5 mil. EUR.

Antreprenorul a cumpărat anul trecut complexul Favorit din Poiana Braşov, executat de bancă, pentru care a plătit 1,65 mil. EUR.

Antreprenorul este cunoscut în turism prin complexul Alpin, ce include hotelul Alpin cu 150 de camere, un aparthotel cu 114 apartamente, Casa Alpin cu 25 de camere şi 7 apartamente, toate clasate la patru stele.

Compania Alpin 2003, ce admi­nistrează complexul hotelier Alpin Resort Hotel, unul din cei mai mari jucători din turism din staţiunea Poiana Braşov, a finalizat anul trecut cu afaceri de 54,5 mil. RON, în creştere cu 48% faţă de anul anterior şi nivel aproape similar cu cel din 2019.

Claudiu Aron a intrat în afaceri în 1994-1995, atunci când a câştigat o licitaţie pentru proiectarea şi execuţia sediului Bursei de Valori în interiorul Băncii Naţionale. Aron a mai dezvoltat de atunci şi alte sedii de bănci, dar şi hoteluri pentru alţi investitori. Ulterior a început să construiască hoteluri, și a pus bazele companiei Alpin Resort în 2003.