O propunere de solidaritate RHN

La inceput de an Fivestar Hospitality a facut un bilant al activitatii ROMANIAN HOSPITALITY NEWSLETTER de la inceput, din 2005, pana in prezent. Rezultatele ne-au bucurat, am reusit sa construim o comunitate frumoasa de peste 7 mii de cititori ai versiunii in romana si peste 2 mii opt sute de cititori ai versiunii in engleza, iar baza noastra de date de stiri a depasit 8 mii de articole in 5 ani de activitate. De asemenea am reusit sa imprimam in mintea comunitatii o serie de branduri nationale si internationale care au ales sa comunice prin intermediul nostru. De curand ne-am actualizat strategia  prin lansarea de pagini pe Facebook si Twitter, sperand sa ducem comunitatea in directia unui ecosistem cu care comunicarea sa aiba loc in ambele sensuri.

Odata cu acest bilant ne-am reamintit cum a pornit ideea acestui newsletter, cand ne-am dat seama ca rezultatul nevoii noastre de informare cu privire la piata, ar putea fi impartasit cu toata comunitatea cu efecte benefice asupra tuturor actorilor ei. Am considerat intotdeauna ca a afla ce face colegul sau concurentul din piata nu poate sa duca decat la o stimulare a dezvoltarii pietei si indirect sa creeze cerere si pentru activitatea noastra principala de consultanta. Echipa noastra a decis ca desi nedeclarat oficial, in termenii actuali, ce am realizat pana acum se inscrie in definitia unei cauze, si anume a cauzei dezvoltarii industriei hoteliere, a turismului si a activitatilor recreative din Romania.

Pe fondul acestor constatari venim si va propunem trecerea catre o noua etapa de dezvoltare a comunitatii noastre, si anume prin trecerea la un altfel de model de colaborare cu toti cei care doresc sa isi alature puterea brandului propriu sau doresc sa isi sporeasca puterea si statura acestuia pe piata din Romania si Republica Moldova. Va invitam sa pasiti in aceeasi barca cu noi pentru cauza Romanian Hospitality Newsletter.
 
Aveti posibilitatea sa va promovati brandul in Romanian Hospitality Newsletter si pe site-ul www.fivestar-hospitality.ro dand click pe butonul DONATE si contribuind cu orice suma veti considera Dvs. ca este potrivita, alegand apoi modalitatile de promovare cele mai potrivite din paleta de posibilitati pe care le puteti consulta AICI.  Nu va asteapta nici o alta surpriza, pur si simplu contribuiti si apoi ne comunicati ce doriti sa se intample, noi nu va vom refuza atata timp cat avem spatiile solicitate disponibile.

Indiferent de valoarea donatiei si de domeniul  de activitate al companiei pe care o reprezentati, contribuind la dezoltarea industriei noastre aveti dreptul de a comunica in Romanian Hospitality Newsletter si pe www.fivestar-hospitality.ro.

 

multumim, 

echipa Fivestar Hospitality 

Source: Fivestar Hospitality