Nordis Group finalizeaza unitatile hoteliere de pe litoral in luna iulie 2022

Unitatile hoteliere ale ansamblului Nordis Mamaia vor fi gata in luna iulie, iar pana la sfarsitul anului, compania estimeaza ca va incheiea contracte de vanzare-cumparare cu  peste 1.000 de proprietati.

Corpurile hoteliere 1 si 2 ale ansamblului Nordis Mamaia sunt finalizate in proportie de 95%.

Cele 4 corpuri deja construite sunt un mix intre segmentul rezidential si cel hotelier, cu piscine interioare si exterioare, diverse alte facilitate si plaja privata de 26.000 de metri patrati.

Proprietarii vor fi chiar investitorii Nordis care vor primi un venit in fiecare luna din partea companiei in urma investitiei intr-o camera sau intr-un apartament de hotel.

Compania a demarat deja dezvoltarea etapei a doua a ansamblului Nordis Mamaia.Aceasta etapa cuprinde peste 1.160 de apartamente rezidentiale precum si piscine exterioare si numeroase alte facilitati. Cei care vor face o achizitie imobiliara in aceasta etapa, au optiunea de a mobila sau de a beneficia de serviciul de property management, care presupune inchirierea proprietatii prin intermediul Nordis.

Hotelul va fi operat de compania Nordis Group prin divizia Nordis Hotels, iar fiecare proprietar poate petrece annual cate 7 zile in unitatea detinuta.