Mohammad Murad mai investește 15 mil. EUR în extinderea complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere

În complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere de pe litoralul romanesc al Marii Negre vor mai deveni operationale anul viitor inca doua corpuri de hotel, care vor cumula 520 de camere, a declarat Mohammad Murad, proprietarul complexului. Noua investitie se ridica la 15 mil. EUR.

Murad afirma ca instabilitatea generata de pandemia de Covid-19, dar mai ales lipsa de predictibilitate a masurilor pe care le ia Guvernul in acest sens ii face pe multi oameni de afaceri sa fie foarte rezervati cu investitiile.

Prin aceasta investitie, va fi deschis si cel de-al treilea corp al complexului, denumit Amfiteatru, cu 360 de camere, care se vor adauga celor deja deschise in acest an, si se vor amenaja mai multe spatii anexe.

Complexului i se va mai adauga si hotelul Craiova, din apropiere, cu 160 de camere, care va fi modernizat si ridicat la standard de 4 stele.

Investitia va fi inaugurata anul viitor, iar numarul total de camere al complexului va ajunge la aproape 1.000.

Complexul opereaza sub denumirea Phoenicia Blue View Resort. Mohammad Murad a cumparat hotelul Craiova din Olimp de la fratii Micula pe care vrea sa il integreze intr-un complex care sa includa Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, dar si hotelul Majestic. Conform informatiilor, complexul ar urma sa aiba 1.200 de camere si 3.000 de locuri si sa fie transformat intr-un resort de 4 stele all inclusive, in urma unei investitii de 40 mil. EUR, suma in care este inclusa si achizitia hotelurilor.

EN RO