Modificări la Hotel Alcor din stațiunea Mamaia

Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Complex Alcor SA, care dorește să investească în stațiunea Mamaia.

Conform CU 713 din data de 9 martie 2023, SC Complex Alcor SA va compartimenta și extinde parțial etajul 1 peste parterul existent al Hotelului Restaurant Alcor, cu menținerea funcțiunii de hotel și cu încadrarea în indicatorii urbanistici aprobați.

Firma are sediul în Mamaia, la Hotel Alcor, județul Constanța, fiind înființată în anul 1995. Activitatea principală este de „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”.

Acționari în firmă sunt Inter Prodcus SRL, firmă din Călugăreni, care deține 99,83% și Acționari Persoane fizice – 0,17%. Administrator este Cornel Cușă. Inter Prodcus SRL mai apare în firma Geo-Turexim SRL, iar Cornel Cusă apare în firmele CGM Oil SRL, AAM Beton Consulting SRL, Prodcus SRL, Inter Prodcus SRL și Geo-Turexim SRL.

În anul 2021, compania a raportat 29 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 4,87 mil. RON și un profit de 1,1 mil. RON.

Hotelul Alcor a fost cumpărat de familia Cușă pentru 4 mil. EUR.