Mobilier de terasa: Harmony Design va prezinta mobilierul de terasa MBM

Harmony Design este prima companie din Romania specializata exclusiv pe mobilier outdoor de calitate.
Aveti nevoie de solutii complete pentru amenajarea de gradini, terase, spatii de trecere? Compania Harmony Design ofera branduri de prestigiu din segmentele lux si premium ale pietei: Manutti, Kettal, Gloster si MBM, precum si branduri de accesorii decorative ca “Art&Craft” si Namgrass.

Doriti sa achizitionati mobilier de terasa, insa dupa ce treceti de mirajul designului, cel mai important element este calitatea produsului.

Harmony Design sustine planul dumneavoastra de investitie pe termen lung, deoarece Kettal, Gloster si MBM nu au concurenta la longevitate!!!
Achizitionati in acest sezon mobilierul de terasa facut sa dureze mai multe generatii, economisind potentiala investitie pentru outdoor de anul viitor.

Acest mobilier de terasa de inalta calitate este conceput conform standardelor HORECA – principala industrie careia Manutti, Kettal, Gloster si MBM se adreseaza, oferind un design inovativ, linii minimaliste, si materiale exclusiviste.

Colectiile MBM nu se disting doar prin eleganta si modernitate, dar sunt si foarte practice. Designerii au imbinat ingenios traditia cu tehnicile moderne, pentru ca fiecare piesa sa atinga standardul celor mai exigenti clienti.

Noile fibre de nylon, noua textura MBM, asigura nedeformarea materialului dupa un numar nelimitat de utilizari. Materialul cu proprietari elastice se lasa dupa forma corpului, ca apoi sa revina la forma initiala. De aceea utilizarea saltelelor nu este imperios necesara. De asemenea, apa se scurge foarte repede de pe suprafata mobilierului de terasa, datorita proprietatilor fibrelor Aqua Stop.

Blaturile meselor sunt din granit maruntit (nu din granit masiv), peste care se aplica un lac special ce ii da luciu si rezistenta. Iar picioarele meselor au capace din otel inoxidabil, pentru a nu pata podeaua.

Fierul forjat se realizeaza manual, la fel si vopsirea diverselor componente.

Piesele de mobilier de terasa sunt in general usoare, iar piesele mai masive au fost dotate cu roti, pentru a le asigura mobilitatea – puteti sa le schimbati pozitia foarte simplu, ori de cate ori doriti.

Rezistenta marita – rezista despicarii, aschierii, deteriorarii, exfolierii, coroziunii, razelor UV si temperaturilor ridicate sau scazute (+131/ – 70 ° C).

Contact:
Showroom, Baneasa Shopping City- Bucuresti, Romania,
Mobil: 00-40-756.199.089
Fax: 00-40-31.800.33.98
E-mail: elena.suciu[at]harmonydesign.ro
www.harmonydesign.ro

 

Harmony_1

Harmony_2

Harmony_3

Source: Harmony Design

EnglishRomanian