Mobilier de gradina: Harmony Design te sfatuieste cum sa alegi mobilierul de gradina pentru afacerea ta

Harmony Design este prima companie din Romania specializata exclusiv pe mobilier outdoor de calitate, propunand branduri de prestigiu si solutii complete pentru amenajarea de gradini, terase, spatii de trecere. Compania introduce pe piata locala branduri de prestigiu din segmentele lux si premium, cum ar fi Manutti, Kettal, MBM, precum si branduri de accesorii ca “Art&Craft” si Namgrass.

In momentul achizitionarii de mobilier outdoor, dupa ce trecem de mirajul designului, cel mai important element este calitatea produsului. Harmony Design evidentiaza provenienta germana si belgiana a brandurilor sale, cu design inovativ, linii bogate si materiale inalt calitative, chiar exclusiviste.


In alegerea mobilierului de gradina trebuie luate in considerare patru mari proprietati ale materialelor. Iata care sunt aceste criterii oferite de brandul Manutti:

Rezistenta la abraziune

Este important ca materialul din care este creat mobilierul sa reziste in conditii normale de frecare. In cazul componentelor din polietilena, din care sunt create produsele marcii Manutti, rezultatele testarii primei rezistente la abraziune este mai mare de 20 MPa.

Protectia impotriva razelor UV

Expunerea la soare intens nu ar trebui sa duca la decolorarea sau craparea mobilierului de gradina. In cazul polietilenei de la Manutti, dupa 3 500 de ore de iradiere cu lumina UV si intemperii artificiale (echivalentul a trei ani), nu se observa nicio modificare de culoare si textura.

Potrivit pentru orice tip de vreme

Dupa testare, materialele nu au modificari ca reactie la precipitatii si isi pastreaza aceleasi proprietati intre un maxim de 131°C si un minim de -70°C.

Rezistenta chimica la produse de „zi cu zi”,  care pot pata

Produsele Manutti raman neschimbate in urma testarii cu o serie de lichide cum ar fi: apa cu clor, crema de protectie solara sau acidul citric.

Contact:
Showroom, Baneasa Shopping City- Bucuresti, Romania,
Mobil: 00-40-756.199.089
Fax: 00-40-31.800.33.98
E-mail: elena.suciu[at]harmonydesign.ro
www.harmonydesign.ro

Aspen

Orlando

Source: Harmony Design