Ministrul Turismului vrea sa implementeze un tip de turism de 365 de zile pe an la nivelul intregii tari

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a declarant ca doreste promovarea unui tip de turism de 365 de zile pe an la nivelul intregii tari si ca se bucura ca este abordat de tot mai multi primari, care doresc ca localitatile lor sa devina statiuni turistice si astfel sa aiba acces la finantari.
“Trebuie sa beneficiem de acest frumuseti ale naturii pe care ni le-a lasat Dumnezeu si trebuie sa stim sa facem proiecte astfel incat sa atragem cat mai multi turisti in zona. Turistii, in definitiv, inseamna bani si dezvoltare locala (…) Noi avem in minte de a promova un tip de turism de 365 de zile pe an la nivelul intregii tari. Avem posibilitati, avem oportunitati, trebuie sa stim sa beneficiem din plin de acest lucru. Chiar clipul de promovare al Romaniei se intituleaza Exploreaza Romania 365 de zile pe an", a declarat ministrul Bogdan Trif. 
Ministrul Turismului a aratat ca isi doreste ca sectorul turistic sa recupereze timpul pierdut si sa devina unul dintre principalele motoare de dezvoltare a Romaniei, asa cum a devenit agricultura. 

Source: Profit

EN RO